miércoles, 13 de noviembre de 2013

Vídeo-Curs per a docents: bona ortografia sense esforç

Millorar fàcilment l'ortografia!

"Dominar l'ortografia" és un innovador programa d'ortografia que redueix les faltes fins un 80% en pocs mesos. El programa consta de:

  • Quadern de l'alumnat: vincula l'ortografia amb la memòria visual de forma automàtica. Només cal usar-lo un sol cop al llarg de l'escolaritat. Potencia el treball ortogràfic posterior. Descarregueu-vos una mostra en PDF


  • Programa informàtic optatiu de suport per personalitzar el treball ortogràfic posterior. Edudigital  planteja els exercicis ortogràfics com un entretingut joc de superació. Provi-ho de forma gratuïta!


  • Recursos gratuïts per a docentsllibre d'ampliacióguia didàctica,fòrum i vídeo-curs per tenir una visió global del programa. 

Tots aquests materials i molts més de descàrrega gratuïta pot trobar-los a la pàgina de Boira Editorial (www.boiraeditorial.com)
En la web pot adquirir-los online dins la secció Catàleg o conèixer la llista de distribuïdors per encarregar-los a una llibreria. 






METODOLOGIA INNOVADORA I PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA (PNL):

La PNL o programació neurolingüística és una branca aplicada de la psicologia que ens mostra com ensenyar el procés mental que realitzen les persones amb bona ortografia. No es centra en el contingut (l'ortografia) sinó en l'estratègia mental a través de la qual s'aprèn aquesta habilitat. D'aquesta manera, el seu aprenentatge s'automatitza sense esforç.

Per fi podem aplicar fàcilment a les aules les aportacions de la PNL gràcies als materials editats a
Boira Editorial (www.boiraeditorial.com) i obtenir resultats excel·lents!

En utilitzar a classe els materials de l'alumnat obtindrem DOS BENEFICIS fonamentals:

1.- Les faltes de l'alumant es reduiran entre un 50 i un 80 %.

2.- Qualsevol treball ortogràfic posterior serà potenciat i molt més útil.

L'autor dels materials és Daniel Gabarró, docent amb més de 22 anys d'experiència a tots els nivells educatius: infantil, primària, secundària i universitat.

Actualment, en Daniel Gabarró es dedica a la formació i a l'assessorament en temes de didàctica, d'ortografia, de coeducació... entre d'altres temes. Visiteu el seu web a
 www.danielgabarro.cat

1 comentario:

  1. Us convido a deixar les vostres experiències com a docents en la didàctica de l'ortografia.

    Què és el que més bon resultat us dóna? Quines tècniques us funcionen millor?

    Quin tema voldríeu resoldre amb l'ajut de la Programació Neurolíngüística ara ja que teniu a l'abast eines per solucionar l'ortografia?

    Us escolto amb atenció!

    ResponderEliminar